Web design (fra kr. 2990,-)

Velg layout utifra en av våre maler (klikk her for å se tilgjengelige maler).
Denne vil bli brukt som grunnlag for den endelige malen. Tilpasning av størrelser, farger og enkle bilder er mulig,.
Forslag til eget design er mulig. Dere kan selv velge hvor mange sider (linker) dere ønsker på siden, og prisen vil være forskjellig utfra antall sider. Tekstene på siden(e) må dere selv stå for i form av at tekst blir oversendt oss. Deretter vil vi stå for oppsett og formatering utfra det ferdige oppsettet i malen.

Vi tilbyr fastpris på fast oppsett av nettsider ved bruk av våre maler hvis det ikke er omfattende endringer som må til. Endringer og oppdateringer etter godkjenning vil vi fakturere per påbegynte halvtime hvis vi skal utføre dette arbeidet.

Ingen faktureringer før godkjennelse fra dere, 50% faktureres ved aksept av layout, 50% når sidene er ferdig.

Kontakt oss for pristilbud

Facebook (fra kr. 1990,-)

Vi er behjelpelig med å lage spesialdesignet profilbilde. Vi kan også lage spesialdesignet banner/"plakat" med link til deres hjemmeside på en egen facebook side for deres firma. Hvis dere ønsker en banner uten link til egen side, men som en infoside eller kampanjeinfo på facebook kan vi tilby at banneret blir liggene på vår server. Banneret/"plakaten" blir da presentert på deres egen firmaside på facebook. Dette får vil til ved hjelp av "apps" som passer til dette formålet.
Se eksempel på hvordan vi har gjort det selv ved å klikke her for vår facebookprofil

Kontakt oss for facebook integrasjon


Eget domene eller subdomene hos Web-pres

or firmaer som ikke ønsker å ha eget domene kan vi leie ut plass på vårt domene ved å opprette subdomener.
Eksempel: snekker Ola Normann ønsker å ha sin side hos oss og han kan da få opprettet f.eks: http://snekkern_ola_normann.web-pres.com.
Kunder som ønsker eget domene, må stå for dette selv da det er utallige leverandører av denne tjenesten. Vi kan være behjelpelige for kunder som ønsker å bestille nettsidene hos oss.
Kontakt oss for pris på å ha websidene som subdomene hos oss

Enkle logoer

Vi kan hjelpe til med en enkel logo. Prisen avhenger av tidsbruk. Hvis dere ikke er fornøyd med resultatet slipper dere å betale noe for dette. Denne tjenesten tilbys hovedsakelig kunder som bestiller web sider.
Kontakt oss for pris på enkel logo


Visittkort

Vi kan være behjelpelige med å lage, samt bestille visittkort. Vi anbefaler at visittkortene får et utseende som ligner på nettsiden.
Prisene kan variere litt på kunder som har nettsiden sin hos oss, og for kunder med egne sider.
Kontakt oss for pris på visittkort


Enkel datasupport

Denne tjenesten tilbys også hovedsakelig til kunder som har nettsiden utviklet av oss.
Kontakt oss for pris på enkel datasupport


KONVERTERING TIL DVD (VHS, MINI dv)

Som en ekstratjeneste utenom det som går på web/design/support tilbyr vi også å konvertere dine gamle opptak fra VHS og filmer av typen MiniDV fra videokameraer over til DVD plater. Denne tjenesten tilbys hovedsakelig til kunder som er villig til å levere og hente opptakskassettene og sluttresultaet på DVD på vår kontoradresse på Skjetten. Nærmere info fåes ved kontakt.
Kontakt oss for pris på konvertering til DVD

 

Nyheter
21.02.2013
Hjelper dere med å tilpasse bildestørrelser og justere de til å passe på deres sider på facebook. Hjelper til med a opprette siden pa facebook.
Les mer her

20.01.2012
Websiden til tron.no er oppdatert med innhold

Copyright 2011 web-pres.com Design: web-pres.com